Dierenartspraktijk Lammers Logo
  • Deskundige behandeling
  • Alle tijd voor u en uw dier
  • Moderne praktijk
Dierenkliniek Rotterdam

Een dierenkliniek in Rotterdam, vlakbij Ommoord en Zevenkamp, vindt u bij Dierenartspraktijk Lammers. Hier kunt u met uw huisdier terecht voor vrijwel iedere kwetsuur. Of het nu om uw hond of kat gaat, of om een exotischer dier als een leguaan of zelfs een wandelende tak, voor meer informatie en een adequate behandeling is onze dierenkliniek in Rotterdam uitermate goed uitgerust. Kom snel langs vanuit Ommoord of Zevenkamp.

Onze dierenkliniek in Rotterdam is uitgerust met de meest moderne apparatuur

En daarmee kunnen wij uw huisdier van de best mogelijke behandeling voorzien. Combineer deze faciliteiten met een dierenarts met tientallen jaren ervaring en een passie voor het welzijn van dieren, en u krijgt een dierenkliniek die zijn weerga niet kent in de buurt van Ommoord en Zevenkamp. Wij hebben alle faciliteiten in eigen beheer wat het voor u als eigenaar een stuk makkelijker maakt. U heeft maar een dierenarts nodig voor alle gezondheidsproblemen van uw huisdier.

Voorkom dat uw huisdier ziek wordt

U kunt niet alleen bij onze dierenkliniek in Rotterdam terecht met een ziek huisdier. Wij voeren namelijk ookpreventieve behandelingen uit zoals vaccineren, het knippen van nagels en het uitvoeren van gebitscontroles. Ook kunnen wij helpen om uw huisdier gezond te houden door speciale voeding of medicijnen te bestellen in onze apotheek. Wacht dus niet langer en kom snel langs onze dierenkliniek in Rotterdam, in de buurt van Ommoord en Zevenkamp. U kunt ons uiteraard ook bellen op telefoonnummer 010-4213176.