Dierenartspraktijk Lammers Logo
De Praktijk
Dierenartspraktijk Lammers

Dierenartspraktijk Lammers

Dierenartspraktijk Lammers is een ruime, moderne praktijk waar u en uw huisdier deskundig worden geholpen. We zijn een praktijk voor gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook voor konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en reptielen. Dierenartspraktijk Lammers is op elk moment beschikbaar. Wij besteden alle tijd aan u en uw huisdier op een vriendelijke en gastvrije manier.

FILOSOFIE

Wij willen u en uw huisdier met al onze inzet en tijd van dienst zijn. De beste kwaliteit streven wij na door onze deskundigheid, accommodatie, apparatuur en mentaliteit. Wij willen u altijd, in samenspraak, hulp op maat bieden.

Producten en diensten van Dierenartspraktijk Lammers

Voordelen dierenartspraktijk Lammers

Dierenarts Lammers is als enige dierenarts verantwoordelijk voor de praktijkvoering. Zo krijgt u dus nooit met de nadelen van meerdere dierenartsen te maken. Samen met de dierenartsassistente geeft dierenarts Lammers, met zijn jarenlange expertise, de kwaliteit waar u om vraagt. Dierenartspraktijk Lammers is altijd bereikbaar voor advies, voeding en medicijnen. Wij bieden een uitstekende prijs/ kwaliteitsverhouding. De ziektekostenverzekeraars hebben ons in hun lijst als Dierenartspraktijk waar u als verzekerde terecht kan. Houd de site van Dierenartspraktijk Lammers in de gaten voor acties, kortingen en nieuwigheden. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw huis dier zich goed voelt en een dierwaardig bestaan heeft. Eenvoudig of niet, wij gaan ervoor!

Afspraak maken?

U kunt ons bellen op T 010-4213176 voor een spoedgeval, vraag of om een afspraak te maken. Tijdens onze openingstijden kan u ook altijd een kijkje komen nemen in de praktijk.