Dierenartspraktijk Lammers Logo

Medewerkers

Dierenarts Lammers en Angelica van Uunen

Het Team

Dierenartspraktijk Lammers is een gezelschapsdierenpraktijk waar op eerstelijns en gedeeltelijk op tweedelijns niveau gezelschapsdieren zoals honden en katten, maar ook konijnen, knaagdieren, fretten, vogels en reptielen diergeneeskundig behandeld worden met veel aandacht voor het huisdier en de eigenaar. Dierenarts Lammers is als enige dierenarts verantwoordelijk voor de praktijkvoering en u krijgt dus nooit met de nadelen van meerdere dierenartsen te maken. Samen met de dierenartsassistente geeft dierenarts Lammers met zijn jarenlange expertise de kwaliteit waar u om vraagt.
Dierenarts Lammers

Drs. D.M. Lammers

Dhr. Lammers heeft jarenlange ervaring als dierenarts in de gezelschapsdieren, heeft in veel praktijken gewerkt en vanaf 1998 een eigen praktijk, waarvan de laatste zes jaar in Rotterdam.

Assistente Angelica van Uunen

Angelica van Uunen

Angelica van Uunen is de assistente. Dit betekent de zorg voor de dieren, het bijstaan van de eigenaren, samen met de dierenarts de spreekuren draaien, maar ook de anesthesie en de chirurgie. Zij is bijna altijd bereikbaar en samen met de dierenarts wordt er vaak nog hard gewerkt op afwijkende tijden.