Dierenartspraktijk Lammers Logo
Werkwijze
Onderzoek hond door dr. Lammers

Werkwijze Dierenartspraktijk Lammers

Als u met uw huisdier langskomt, wordt er eerst met u over de klacht gepraat. Hier wordt ruimschoots de tijd voor genomen. Een goede zogenaamde anamnese kan veel bijdragen aan de juiste diagnosestelling. Daarna wordt uw huisdier onderzocht en kan de diagnose of waarschijnlijkheidsdiagnose worden gesteld. Er volgt een behandeling in overleg met de eigenaar. Dit in verband met het welzijn van het dier, de kosten en de vooruitzichten voor u en uw huisdier.

Vervolgonderzoek Dierenartspraktijk Lammers

Indien nodig wordt er vervolgonderzoek gedaan. Dit kan in de vorm van röntgenfoto's, microscopisch onderzoek, bloedonderzoek, urineonderzoek, kijkoperaties of puncties. Dit gebeurt allemaal in onze praktijk en de uitslag is direct beschikbaar.

Aanvullend onderzoek

Er kan ook aanvullend onderzoek nodig zijn. Hierbij kan dan materiaal zoals bloed, urine, ontlasting en/of weefsel worden opgestuurd naar een gerenommeerd laboratorium. De resultaten worden vervolgens naar onze praktijk opgestuurd. Als er een röntgenfoto wordt gemaakt, kan deze worden doorgestuurd naar een radioloog voor verdere beoordeling. Ook kan er een test worden aangevraagd. Soms kunt u met uw huisdier doorverwezen worden naar een specialist, zoals een orthopedisch chirurg, oogarts, huidarts, cardioloog enzovoort. Om verzekert te zijn van de juiste kwaliteit is het belangrijk dat deze specialist een geregistreerde specialist is.

Afspraak maken?

U kunt ons bellen op T 010-4213176 voor een spoedgeval, vraag of om een afspraak te maken bij Dierenartspraktijk Lammers. Tijdens onze openingstijden kan u ook altijd een kijkje komen nemen in de praktijk.